★ Stort udvalg fra kendte mærker ★ Professionel kundeservice

Retur og tilbagebetaling

Her finder du svar på alle dine spørgsmål om returpolitik.

Hvordan returnerer jeg min ordre?
Hvordan returnerer jeg min ordre?

Du kan returnere varer bestilt hos VALMANO op til 30 dage efter modtagelsen uden at angive nogen grund. Bemærk venligst, at varerne skal være ubrugte og ubeskadigede.

Du er ansvarlig for de direkte returomkostninger for varerne på 37 kr. VALMANO GmbH vil modregne disse omkostninger i eventuelle tilbagebetalinger. 

Opret din returformular i vores returportal, eller kontakt venligst vores kundeservice for at anmode om en returseddel. kundeservice@valmano.dk

Kan jeg returnere varer fra forskellige pakker?
Kan jeg returnere varer fra forskellige pakker?

Du kan returnere flere varer fra forskellige forsendelser i én pakke. Varerne til forskellige ordrer skal dog være i separate pakker i returpakken. Du må ikke returnere varer fra forskellige ordrer sammen i samme pakke.  

Jeg modtog det forkerte produkt. Hvad kan jeg gøre?
Jeg modtog det forkerte produkt. Hvad kan jeg gøre?

Hvis du har modtaget det forkerte produkt, undskylder vi for ulejligheden. 

Returner venligst det forkerte produkt med det samme. 

Du vil modtage en kvittering for returneringen, så snart vi har modtaget den. Du vil derefter modtage en returbekræftelse med alle oplysninger om din ordre og din refusion. Derefter bestiller du produktet igen som normalt

Hvornår får jeg min returnering refunderet?
Hvornår får jeg min returnering refunderet?

Hvis inspektionen af din returnering ikke giver anledning til nogen klager fra vores side, anmoder vi om tilbagebetaling så hurtigt som muligt.

Afhængigt af mængden af returneringer, vi modtager, kan det tage 1-2 uger at modtage en tilbagebetaling. Hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling to uger efter, at du har returneret varen, skal du kontakte vores kundeservice.

,