★ Stort udvalg fra kendte mærker ★ Professionel kundeservice

 Om os

Siden lanceringen i 2013 i Berlin har VALMANO været en populær online smykke- og urbutik. Vi arbejder aktivt på at give vores kunder en ægte online-oplevelse. Valmano giver dig mulighed for at besøge en kunning juveler når det passer dig, uanset om du sidder på sofaen med din bærbare computer sent om aftenen eller med din mobiltelefon i den offentlige transport på vej til arbejde.

VALMANO har altid hyldet, at alle kunder er forskellige, og vi vandt hurtigt vores kunders tillid i butikkens første fem år med mere end 300.000 loyale kunder. Som et naturligt skridt i vores succeshistorie har vi nu til formål at blive Europas største og mest elskede online smykke- og urbutik.

Hvad er nøglerne til vores succes? Det er enkelt, hvad VALMANO er:
 

  • Et passioneret team
  • Et bredt og unikt udvalg, der afspejler de aktuelle tendenser
  • Konkurrencedygtige priser, ofte de bedste på markedet
  • Professionel kundeservice, der lytter til sine kunder

 

Hos VALMANO er vi her for at hjælpe dig, uanset om du har brug for rådgivning om en bestemt vare, købsprocessen eller leder efter et mærke, der ligger dig særligt på sinde. Vores dedikerede team er glade for at kunne tilbyde dig det lille ekstra, smykker og ure, der ikke kun komplementerer dit outfit, men som gør dit outfit unikt og perfekt.

,